🎥 | Nederlands getint Liverpool wint op het nippertje van laagvlieger Crystal Palace

Pim Huberts • 17:07, 09-12-2023 / Laatste Update: 23:33, 04-01-2024

Liverpool heeft (voor even) de leiding gepakt in de Premier League. The Reds kregen het knap lastig tegen Crystal Palace. Ze wonnen in de laatste minuut van de reguliere speeltijd. Virgil van Dijk en Ryan Gravenberch startten in de basis.

Trainer Jürgen Klopp zag zijn team lange tijd worstelen met de nummer 14 van de Engelse competitie. Tot overmaat van ramp raakte Jean-Philippe Mateta in de tweede helft een penalty voor de 1-0.

Poeier

Toch vocht Liverpool zich terug. Cody Gakpo kreeg het plekje van Gravenberch en zag Mo Salah dik 20 minuten later gelijkmaken: 1-1. Lange tijd leek dat de uitslag te worden. Maar daar dacht de 20-jarige Harvey Elliott anders over. De Engelsman poeierde de bal achter Sam Johnstone.

Premier League

Hierdoor pakte Liverpool alsnog de 3 punten en komt de club na 16 wedstrijden uit op 37 punten. Dat is 1 punt meer dan Arsenal, dat zaterdagavond nog tegen Aston Villa speelt.