Netflix deelt trailer van docuserie over treble-seizoen Manchester City: 'Dit is een keer in je leven'
Het was één groot feest bij Manchester City na het winnen van de treble. © Getty Images

Netflix deelt trailer van docuserie over treble-seizoen Manchester City: 'Dit is een keer in je leven'

20:13, 05-03-2024

Manchester City kende vorig jaar een historisch seizoen. De ploeg won de Premier League, Champions League én FA Cup, oftewel de treble. Netflix keek mee achter de schermen en maakte er een documentaire van: Together: Treble Winners. Die is vanaf 2 april te zien op de streamingsdienst.

Netflix deelde alvast wat beelden van de docuserie, die bestaat uit zes afleveringen. Daarin kunnen voetbalfans van alles zien: van de transfer van Erling Haaland tot het winnen van de Champions League. Misschien is er ook nog wel een hoofdrol weggelegd voor de dronken Jack Grealish.

"Het winnen van de treble was echt een speciaal moment voor deze club en alle betrokkenen. Van onze spelers, onze coaches en onze staf, we hebben allemaal elke dag zo hard gewerkt om te bereiken wat we hebben bereikt", zegt manager Pep Guardiola.

"Ik ben zo trots dat we blijven vechten voor ons succes, voor de volgende trofee, voor de volgende wedstrijd. We zullen deze ongelooflijke tijd altijd herinneren en ik hoop dat onze fans dat ook doen als ze naar deze nieuwe serie kijken."