Neymar is duidelijk over PSG: 'We hebben de hel meegemaakt, Messi en ik'
i

Photo News

Neymar is duidelijk over PSG: 'We hebben de hel meegemaakt, Messi en ik'

Brian Vesseur • 10:22, 04-09-2023 / Laatste Update: 07:42, 12-12-2023

Neymar is weg bij Paris Saint-Germain en is daar maar wát blij mee. Ook vriend Lionel Messi vertrok bij de Franse club en dat is volgens Neymar een uitstekende keuze geweest. In gesprek met het Braziliaanse O Globo zegt Neymar: "Wij hebben de hel meegemaakt, Messi en ik."

De Braziliaanse vedette speelde liefst 6 seizoenen bij PSG, waarvan de laatste 2 met Messi. Neymar speelt nu bij Al-Hilal in Saudi-Arabië, Messi zet de MLS op z'n kop met Inter Miami. "Ik was bijzonder blij voor Messi het afgelopen seizoen, maar tegelijkertijd ook erg bedroefd. Hij heeft namelijk het extreme meegemaakt. Het paradijs gevonden met Argentinië op het WK en nu alles gewonnen. Maar ook de hel meegemaakt in Parijs."

Schoften

Daarmee doelt Neymar mogelijk op de ultras van PSG, die Messi een 'schoft' noemden. Ook Neymar kreeg nog een trap na met een spandoek na zijn vertrek. De 2 werden zelfs uitgefloten in het Parc des Princes toen ze het landskampioenschap vierden.

Onterecht

Neymar: "Messi verdiende het niet om zo te moeten vertrekken uit Parijs. Hij mag dan een grote ster zijn, Messi is wel iemand die dagelijks hard werkt en ervoor vecht. Zij die hem een beetje kennen, weten dat maar al te goed. Als hij verliest, zal hij nooit blij zijn. Ik vind dat er onterecht naar hem is gewezen bij PSG."