Neymar maakt burgemeester boos met luide feestjes: 'Hij is een respectloos persoon'
i

Getty Images

Neymar maakt burgemeester boos met luide feestjes: 'Hij is een respectloos persoon'

Marcel Roes • 13:40, 11-02-2023 / Laatste Update: 08:49, 12-12-2023

Neymar houdt wel van een feestje. Dansen, samba, carnaval: hij is immers een Braziliaan. Maar soms leveren zijn huisfeestjes in Bougival, ten westen van Parijs, erg veel geluidsoverlast op. Dat zijn zijn buren zat.

Vorige zondag was het weer erg lawaaiig rondom Neymars huis. Tot na middernacht was er muziek en gelach. Neymar was 31 jaar geworden en gaf een dik feest. Volgens Het Laatste Nieuws had de PSG-aanvaller nog wat prieeltjes laten plaatsen om het volume te dempen, maar dat loste weinig op.

Luc Watelle, de burgemeester van Bougival, zegt tegen Le Parisien dat Neymar "een respectloos persoon is". Oftewel: un individu irrespectueux.

Uitlachen

Maar wat kan hij verder doen? "We kunnen hem beboeten, maar iemand van het kaliber Neymar lacht je toch vierkant in het gezicht uit wanneer hij 135 euro moet betalen?", aldus Watelle.

"Op een gegeven moment gaan we toch hogere stappen moeten ondernemen en het probleem wegens het verstoren van de openbare orde voorleggen bij de procureur."

Amigo's

Neymar is niet graag alleen en heeft 3 vrienden een plekje gegeven in zijn villa: Gilmar Araujo, Jota Amancio en Carlos Henrique. Met hen is het altijd feest, ook houden ze een oogje in het zeil in en rond het huis.

De foto komt uit deze match.