Neymar poseert met vrouw en shirtje van Inter Miami, de club van Lionel Messi en Luis Suarez
Neymar / Getty Images

Neymar poseert met vrouw en shirtje van Inter Miami, de club van Lionel Messi en Luis Suarez

13:43, 17-01-2024 / Laatste Update: 13:56, 17-01-2024

Krijgen we een vervolg van het gouden MSN-tijdperk bij FC Barcelona? Lionel Messi en Luis Suarez spelen sinds deze maand samen bij Inter Miami, maar missen nog de 'N': Neymar. En laat de Braziliaan nu net op de foto zijn geweest met een shirtje van Inter Miami.

Op Instagram deelde Iman Ali Dib een foto van haar met Neymar én het Inter Miami-shirt. Eigenaar David Beckham haalde naast Messi en Suarez ook Sergio Busquets en Jordi Alba, oud-teamgenoten bij FC Barcelona, naar de Amerikaanse club. 

Toch lijkt de kans klein dat Neymar de overstap zal maken naar Inter Miami. De MLS-club heeft namelijk al het maximale aantal aan Designated Players, namelijk drie. Het gaat om Busquets, Messi en de Braziliaan Gregore. Zij verdienen allemaal meer dan het salarisplafond van de MLS. Suarez en Alba zitten daar dus onder. De kans is klein dat Neymar genoegen neemt met een salaris binnen dat plafond. Of Gregore of Busquets moeten wat salaris inleveren.

Saudi-Arabië

Momenteel speelt Neymar in Saudi-Arabië bij Al-Hilal. Tenminste, speelt... Hij scheurde zijn kruisband en is tot het einde van het seizoen uitgeschakeld. In zijn eerste drie competitiewedstrijden voor Al-Hilal gaf hij drie assists.