📸​ | Nick Olij in de verdediging: is het geheime plan van Oranje tegen Frankrijk uitgelekt?
i

Pro Shots

📸​ | Nick Olij in de verdediging: is het geheime plan van Oranje tegen Frankrijk uitgelekt?

Noah Hoogenboezem • 18:40, 09-10-2023 / Laatste Update: 12:54, 05-01-2024

Het lijkt erop dat de KNVB een geheim plan van bondscoach Ronald Koeman zomaar heeft laten uitlekken. Koeman riep Sparta-keeper Nick Olij op voor de interlands van Oranje tegen Frankrijk en Griekenland. Het lijkt erop dat hij iets heel bijzonders van plan is met Olij.

Op de website van de KNVB staan namelijk maar 2 keepers op de lijst met spelers: Bart Verbruggen en Andries Noppert. Voor Olij moeten we iets verder kijken, want hij staat tussen de verdedigers! Zou Koeman willen dat Olij gaat proberen Kylian Mbappé uit de wedstrijd te spelen?

Aangezien Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer ook tussen de verdedigers staat, gaan we er voorlopig maar even vanuit dat iemand bij de KNVB niet heeft zitten opletten...

Zo ziet het eruit op de website van de KNVB:

Giroud

Olij zou niet de eerste speler zijn die deze week ineens op een hele andere positie gaat spelen. AC Milan-spits Olivier Giroud, die ook is opgeroepen voor de interland tegen Oranje, moest namelijk op doel nadat keeper Mike Maignan een rode kaart kreeg. Wie weet zien we vrijdag Olij dus wel in de verdediging en Giroud op doel in Amsterdam!