🎥 | Niet te geloven! Scheidsrechter fluit af TIJDENS cruciaal schot Real Valladolid

Pim Huberts • 12:55, 15-05-2023 / Laatste Update: 23:17, 07-01-2024

Scheidsrechters kunnen het zelden goed doen, maar de Spaanse arbiter Miguel Ortiz zal vanavond dit weekend op de zwarte lijst staan bij Real Valladolid. Ortiz floot de eerste helft midden in een schot af. Om het in keurig Spaans te zeggen: Real Valladolid is flink genaaid.

De club is namelijk nog in volle strijd om degradatie uit de LaLiga te voorkomen. Het schot van Kenedey - dat in de netten vloog - had net voor rust de voorsprong tegen Sevilla moeten zijn. Een eerste stap naar een belangrijke 3 punten.

Degradatiestrijd

Toch ging dat mis. Real Valladolid maakte geen doelpunt meer en verloor met 0-3. De spelers en technische staf van de nummer 17 van Spanje snapten er niets van. Valladolid staat met nog 4 wedstrijden te gaan 1 puntje boven de degradatiestreep. Check de beelden hierboven.