Noa Lang heeft grote doelen bij PSV: 'Ik wil de jeugd nog meer gaan inspireren'
i

Pro Shots

Noa Lang heeft grote doelen bij PSV: 'Ik wil de jeugd nog meer gaan inspireren'

Noah Hoogenboezem • 11:58, 09-07-2023 / Laatste Update: 19:45, 08-01-2024

Noa Lang tekende zaterdag voor 5 jaar bij PSV en, zoals we van hem gewend zijn, heeft hij veel vertrouwen in zichzelf. Lang wil niet alleen prijzen winnen, maar heeft ook heel andere doelen bij PSV.

"Ik hoop dat ik de jeugd nog meer kan gaan inspireren en dat mensen echt tegen mij gaan opkijken", zei Lang in een interview met het clubkanaal van PSV. Ook wil hij PSV naar de Champions League schieten: "Ik heb elk seizoen in mijn carrière Champions League gespeeld, dus dat is heel erg belangrijk voor mij."

Niet de makkelijkste

Lang is niet bang dat hij niet bij PSV gaat passen: "Geloof mij maar dat ik hier ga passen. Misschien ben ik niet altijd de makkelijkste, maar het is wel wie Noa Lang is. Noa Lang is hier en hij is hier om te presteren."

1e prijs

Lang kan op vrijdag 4 augustus al zijn 1e prijs met PSV gaan winnen, want dan speelt de bekerwinnaar van vorig seizoen om de Johan Cruijff Schaal tegen landskampioen Feyenoord. De week daarna begint PSV in de 3e voorronde van de Champions League. De tegenstander is nog niet bekend.