Noa Lang scoort na 5 maanden weer eens voor Club Brugge in Jupiler Pro League, maar wint niet

Sjors Tanis • 22:46, 22-01-2023 / Laatste Update: 22:02, 08-01-2024

Noa Lang heeft na 5 maanden weer een goal gemaakt voor Club Brugge in de Jupiler Pro League. De 23-jarige aanvaller benutte in de thuiswedstrijd tegen Charleroi in de blessuretijd van de 1e helft een strafschop. Het was niet genoeg voor zijn team, want Club Brugge speelde gelijk: 2-2.

Kort na rust zorgde de Deen Andreas Skov Olsen voor de gelijkmaker, maar verder kwam Brugge niet.

2 goals, 2 penalty's voor Lang

Lang was dit seizoen tot zondag 1 keer trefzeker. De oud-Ajacied, die met Oranje meedeed aan het WK in Qatar, scoorde halverwege augustus in de uitwedstrijd tegen Leuven (0-3). Ook toen gebeurde dat uit een strafschop. Vorig seizoen kwam Lang in de Belgische competitie tot 7 doelpunten en het seizoen daarvoor tot 16.

Club Brugge neemt na 22 wedstrijden de 4e plek in in de hoogste klasse met 37 punten. Koploper KRC Genk heeft 55 punten en speelde een duel minder.