Noa Lang vindt 2 soulmates bij Oranje: 'We gaan niet veranderen omdat anderen dat willen'
i

ANP

Noa Lang vindt 2 soulmates bij Oranje: 'We gaan niet veranderen omdat anderen dat willen'

Marcel Roes • 12:14, 16-06-2022 / Laatste Update: 00:24, 12-12-2023

Noa Lang maakte in de Nations League-wedstrijd tegen Wales zijn 1e interlandgoal. En dus heeft de Club Brugge-aanvaller een extra reden om lekker zelfverzekerd voor camera's en microfoons te verschijnen. Maar dat levert hem regelmatig het verwijt op dat hij wel een heel grote mond heeft. Die gaat niet kleiner worden, verzekert Lang ons.

"Ik ben gewoon trots dat ik mezelf ben", zegt hij tegen de Telegraaf. En bij Oranje heeft hij met die open houding en levendigheid mooi wel 2 vrienden opgedaan: Memphis en Steven Bergwijn. "Het zijn jongens waar ik veel mee ben de afgelopen 2 weken."

"We zijn ook concurrenten van elkaar, maar ik leer vooral veel van hen. Ik denk dat die gasten een beetje hetzelfde zijn als ik. We zijn onszelf en gaan niet veranderen omdat mensen willen dat je anders doet dan je bent. Of politiek correcte dingen te zeggen."

Milan

Waar zien we Lang na de zomerstop spelen? "Club Brugge en ik hebben afgesproken dat het tijd is om te vertrekken, zodat ik me verder kan ontwikkelen", zegt hij. De kans lijkt groot dat hij opduikt bij AC Milan.