📸 | Of-ie blijft weet niemand, maar Cristiano Ronaldo poseert in het nieuwe ManUtd-shirt

Bart van der Wijst • 14:25, 08-07-2022 / Laatste Update: 21:23, 07-01-2024

Cristiano Ronaldo houdt in z'n uppie heel het rode gedeelte van Manchester bezig. De 37-jarige Portugese superster aast een jaar na zijn terugkeer namelijk alweer op een vertrek. Desondanks wist het mediateam van de club hem voor de camera te krijgen voor een fotoshoot van het nieuwe tenue.

Het nieuwe thuisshirt ging vrijdag in de verkoop. Voor 90 euro ben jij de eigenaar van het gloednieuwe ManUtd-shirt. Naampje achterop? Geen probleem. Da's 18 euro extra. Wellicht dat er een hoop shirts worden besteld vanuit Rotterdam dit jaar, nu Tyrell Malacia heeft gekozen voor rugnummer 12 (het nummer van Het Legioen).

Geruchten

Cristiano Ronaldo is nog altijd niet op de club geweest. Andere internationals moesten zich afgelopen maandag melden, maar van de Portugees ontbrak ieder spoor. Het zou gaan om 'familieomstandigheden', alleen het weekend daarvoor kwam naar buiten dat CR7 wil vertrekken.

Waarheen is dan uiteraard de grote vraag. Chelsea zou wel interesse hebben, ook Bayern München werd genoemd. Die club lijkt echter al afgehaakt. Verder sprak Ronaldo's zaakwaarnemer Jorge Mendes deze week volgens Spaanse media met Barcelona. De toekomst gaat ons leren waar hij naartoe gaat, Ronaldo is er in ieder geval niet bij wanneer ManUtd op tour gaat in Azië en Australië.

Shirt

Eerlijk is eerlijk, het shirt van Manchester United ziet er dit jaar gelikt uit. Het retro-shirt is een ode aan het eerste tenue dat de club gebruikte in de Premier League in het seizoen 1992/93.