Ook return Arsenal - Benfica verplaatst: dit keer naar GRIEKENLAND 🤷‍♂️
i

Pool via REUTERS

Ook return Arsenal - Benfica verplaatst: dit keer naar GRIEKENLAND 🤷‍♂️

Robert Hüsken • 13:35, 12-02-2021 / Laatste Update: 04:52, 08-01-2024

De return in de eerste knock-outronde van de Europa League tussen de Arsenal en Benfica wordt niet in Londen gespeeld, maar in Griekenland. De Europese voetbalbond UEFA heeft de wedstrijd verplaatst naar het stadion van Olympiakos Piraeus.

Vanwege de diverse reisrestricties die in Europa gelden vanwege het coronavirus, moet de UEFA voor heel wat duels uit de Europese clubtoernooien alternatieve locaties vinden.

Heenduel in Rome

Volgende week treffen Benfica en Arsenal elkaar ook op neutraal terrein, in de Italiaanse hoofdstad Rome. Italië huisvest donderdag in Turijn ook het duel tussen Real Sociedad en Manchester United. De wedstrijd tussen de Molde FK en de 1899 Hoffenheim wordt in Spanje gespeeld.

Champions League

Ook in de Champions League zijn al drie wedstrijden verplaatst vanwege de reisrestricties. RB Leipzig - Liverpool (16 februari) en Borussia Mönchengladbach - Manchester City (24 februari) zijn in Boedapest en Boekarest huisvest op 23 februari Atlético Madrid - Chelsea.

Ajax en PSV spelen komende week in de Europa League in respectievelijk Frankrijk en Griekenland tegen Lille en Olympiakos.