'Oorlog van de voetbalvrouwen': Rebekah Vardy in tranen tijdens rechtszaak
i

ANP

'Oorlog van de voetbalvrouwen': Rebekah Vardy in tranen tijdens rechtszaak

Joris Kaper • 11:34, 12-05-2022 / Laatste Update: 02:24, 12-12-2023

Engeland is momenteel in de ban van 'the war of the WAG's', oftewel de 'oorlog van de voetbalvrouwen'. Er loopt namelijk een rechtszaak tussen Coleen Rooney, de vrouw van ex-voetballer Wayne en Rebekah Vardy, de vrouw van Leicester-spits Jamie. Woensdag op de 2e dag van de zaak liepen de emoties hoog op bij Rebekah Vardy.

Waar gaat de rechtszaak ook alweer over?

Coleen Rooney beschuldigt Rebekah Vardy ervan details over haar privéleven verkocht te hebben aan roddelkrant The Sun. Coleen merkte dat er allerlei intieme details in de krant stonden, terwijl ze daar nooit openbaar over sprak. Coleen vermoedde dat iemand uit haar omgeving die info lekte en bedacht daarom een valstrik met haar Insta: Ze blokkeerde daarop iedereen die haar volgde, behalve Rebekah. Vervolgens zette zij daar valse informatie op, maar ook die roddels stonden later in The Sun. Voor Coleen was het toen duidelijk dat de vrouw van Jamie Vardy die info doorgaf aan de roddelpers.

Online dreigementen

Sinds de beschuldigingen van Coleen ontvangt Rebekah online een stroom aan beledigingen, ook gericht aan haar familie. Er kwam zelfs een ziek dreigement dat iemand haar 2-jarige dochtertje wilde misbruiken. Rebekah Vardy hield het daardoor op de 2e dag van het proces niet droog en begon te huilen: "Mensen snappen niet wat voor impact die dreigementen hebben", aldus de voetbalvrouw. Rebekah ontkent trouwens de beschuldigingen en wijst naar een mogelijke hack van haar Instagram-account. Wordt vervolgd!