Op deze manier kan iedereen straks weer veilig naar het stadion
i

ANP

Op deze manier kan iedereen straks weer veilig naar het stadion

admin • 22:28, 05-01-2021 / Laatste Update: 17:29, 07-01-2024

We snakken er allemaal naar, maar nog steeds mogen we de stadions niet in. Gelukkig wordt er ondertussen hard naar oplossingen gezocht. Om ervoor te zorgen dat, als de deuren eindelijk weer open gaan, alles soepeltjes verloopt, slaan de KNVB, de Eredivisie CV en de Coöperatie Eerste Divisie de handen ineen. Dat meldt De Telegraaf.

Het doel is om uiteindelijk een streng deurbeleid te hanteren. Denk bijvoorbeeld aan een soort 'vaccinatiebewijs' en sneltesten voor mensen die (nog) niet zijn gevaccineerd. Ben je gevaccineerd of kun je aantonen het virus niet te hebben: gefeliciteerd, je mag naar binnen! Verwacht echter niet dat dit al in het lopende seizoen voor volle stadions gaat zorgen: met een laatste speeldag op 16 mei is dat haast een utopie.

EK

Met het oog op het EK is het wel positief nieuws. Wat is er mooier dan een bomvolle Johan Cruijff Arena dat Oranje toejuicht? En dan kan daarna Eredivisieseizoen 2021/2022 eindelijk met alle supporters beginnen - mits Nederland een beetje opschiet met vaccineren...