Opstellingen AZ en PSV: Peter Bosz kiest opnieuw voor 'Feyenoord-variant'
i

Getty Images

Opstellingen AZ en PSV: Peter Bosz kiest opnieuw voor 'Feyenoord-variant'

Bart van der Wijst • 20:06, 17-12-2023 / Laatste Update: 21:48, 08-01-2024

PSV hoopt zondag ongeslagen de winterstop in te gaan. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij AZ in het AFAS Stadion. Voor die wedstrijd kiest Peter Bosz weer vól voor de aanval. Jerdy Schouten staat centraal achterin, dat betekent dat er veel voetbal in de ploeg staat. Check hieronder de opstellingen van AZ en PSV.

PSV is na 15 speelrondes nog altijd foutloos. Dat betekent dat ze 45 punten hebben. AZ heeft er 12 minder, maar de Alkmaarders zullen zich vooral druk maken om plek 2. Eerder op de dag won Feyenoord, dus AZ moet ervoor zorgen dat het gat met Feyenoord geen 5 punten wordt.

Opstellingen AZ en PSV

Bij AZ is er opnieuw blessurenieuws onder de lat. Rome-Jayden Owusu-Oduro is geblesseerd en daardoor keept Hobie Verhulst. Ook omdat de vaste doelman Matt Ryan niet beschikbaar is.

Opstelling AZ: Verhulst; Sugawara, Bazoer, Martins Indi, Møller Wolfe; Clasie, Dantas, Mihailovic; Poku, Pavlidis, Van Bommel

PSV heeft weer wat spelers terug. Schouten, Joey Veerman en Hirving Lozano behoren weer tot de selectie. Schouten en Veerman starten, Lozano begint op de bank.

Opstelling PSV:

Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Til, Saibari; Bakayoko, De Jong, Tillman