Dit zijn de opstellingen bij PSV tegen Heerenveen
i

ANP

Dit zijn de opstellingen bij PSV tegen Heerenveen

Jeroen Rooseboom • 18:30, 07-12-2023 / Laatste Update: 01:41, 06-01-2024

PSV speelt op donderdagavond in de Eredivisie tegen sc Heerenveen en de opstellingen zijn net binnen. Trainer Peter Bosz begint met Malik Tillman en Ismael Saibari in de basis. Jerdy Schouten is niet fit genoeg om te starten.

Lees ook: TV-gids: op deze zender kijk jij naar PSV – Heerenveen

Niemand kan het ontgaan zijn: PSV draait als een tierelier. De Eindhovenaren wonnen afgelopen zondag met 2-1 van Feyenoord en dat betekende dat ze alle 14 wedstrijden in de Nederlandse competitie tot nu toe hebben gewonnen. Dankzij die overwinning is de voorsprong op de Rotterdammers nu 10 punten.

Heerenveen ook in vorm

Heerenveen draait de laatste weken ook behoorlijk. Er werd 3 keer op rij gewonnen (van Vitesse, Fortuna Sittard en Almere City) en daardoor is de ploeg nu terug te vinden op de 8e plaats in de Eredivisie.

De ploeg uit Friesland is geen favoriete tegenstander van PSV. In het seizoen 2011/12 wonnen de Eindhovenaren voor het laatst beide duels tegen Heerenveen. De laatste keer dat Heerenveen in het Philips Stadion won, is alleen alweer behoorlijk lang geleden: 27 februari 2009. Vorig seizoen werd het 3-3 in Eindhoven, nadat Heerenveen een kwartier voor tijd nog met 3-1 voor stond.

Lees ook: Hierom speelt PSV al op donderdag

Opstellingen PSV tegen Heerenveen

Opstelling PSV: Benitez; Dest, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Veerman, Saibari, Til; Tillman, De Jong, Bakayoko

Opstelling sc Heerenveen: Noppert; Braude, Van Beek, Van Ottele, Köhlert; Brouwers, Haye, Olsson; Nunnely, Van Amersfoort, Sahraoui