Owen Wijndal blaast weer hoog van de toren: 'Geloof dat ik kwaliteiten heb voor Real Madrid'
i

Pro Shots

Owen Wijndal blaast weer hoog van de toren: 'Geloof dat ik kwaliteiten heb voor Real Madrid'

Yvo van Dorst • 15:07, 22-11-2023 / Laatste Update: 11:07, 08-01-2024

Owen Wijndal heeft nog steeds vertrouwen in zijn eigen talenten en denkt dat hij nog altijd de top kan bereiken. De verdediger is dit seizoen door Ajax verhuurd aan Royal Antwerp en daar speelt hij regelmatig mee. Hij mikt echter hoger. Real Madrid zou een realistische bestemming kunnen zijn, aldus Wijndal.

"Ik heb wel eens geroepen dat ik van een stap naar Real Madrid droom ja", vertelt Wijndal bij Not So Frequently Asked Questions. "Een carrière verloopt nooit rechtlijnig natuurlijk. Ik ging van AZ naar Ajax, dat momenteel in een erg lastig periode zit. Ik heb ook nog geen spijt van mijn overstap naar Ajax."'

Real Madrid

Wijndal zou nog altijd graag naar Real gaan en hij denkt dan ook dat hij daar zou passen. "Dat niveau, daar zit ik nu best ver van, dat besef ik wel. Maar dat neemt niet weg dat ik geloof dat ik intrinsiek de kwaliteiten heb om het ooit te bereiken. Alleen, er is ook een beetje geluk nodig. De wedstrijden in de Champions League zijn op dat vlak cruciaal, want dan kijkt de hele voetbalwereld mee."