Voormalig NAC-captain Pablo Marí neergestoken bij steekpartij in Milaan, 1 dode
i

Proshots

Voormalig NAC-captain Pablo Marí neergestoken bij steekpartij in Milaan, 1 dode

Trevor Wagener • 22:58, 27-10-2022 / Laatste Update: 05:47, 12-12-2023

Voormalig NAC-verdediger Pablo Marí is 1 van de 5 neergestoken slachtoffers bij een aanslag van vrijdag in de buurt van een supermarkt in Milaan. De 29-jarige Marí, die bij Monza speelt op huurbasis van het Engelse Arsenal en in het verleden voor NAC Breda uitkwam, is 1 van de gewonden.

Dat meldden persbureaus La7 en AGI vrijdag. Ook transfergoeroe Fabrizio Romano sprak op Twitter over het voorval. Vrijdag vond er bij een Carrefour-supermarkt in het Milanofiori di Assago-winkelcentrum rond 18.30 uur een steekpartij plaats. Volgens de 1e berichtgeving zouden er 5 mensen zijn neergestoken. 3 van hen zouden in kritieke toestand verkeren.

Pablo Marí neergestoken

Volgens de Italiaanse pers zou een 46-jarige man de dader zijn. Hij zou een mes uit de schappen hebben gepakt waarna hij willekeurig op random mensen in stak. De aanvaller is aangehouden en opgepakt door de carabinieri.

UPDATE: één van de slachtoffers, een 30-jarige cassière is inmiddels aan zijn verwondingen overleden, zo meldt nationale omroep RAI. Ook heeft de voorzitter van Monza, Adriano Galliani, laten weten dat Mari buiten levensgevaar is.