Paris Saint-Germain krijgt 3 goals tegen, maar wint toch van Troyes

Marcel Roes • 21:11, 29-10-2022 / Laatste Update: 08:39, 12-12-2023

Bij PSG tegen Troyes in de Franse competitie was Lionel Messi de grote man. En dat was nodig ook, want de Franse landskampioen had aardig wat moeite met de gasten uit de regio Grand Est. Het werd 4-3.

De Bissau-Guinese vleugelspeler Mama Baldé maakte het de Parijzenaars nog knap lastig. Eerst door zijn ploeg al na 7 minuten op voorsprong te zetten. Na de gelijkmaker van Carlos Soler deed Baldé dat in de 52e minuut nogmaals.

Toen kwam de Messi-show. In de 55e minuut maakte hij er met een afstandsschot 2-2 van. 7 minuten later was Messi de aangever en bracht Neymar PSG op voorsprong. Ook Kylian Mbappé pikte zijn doelpuntje mee en benutte een strafschop. Kort voor tijd maakte Ante Palaversa er met een kopbal nog 4-3 van.