🎥 | Patrick Bamford scoort wereldgoal in FA Cup: vól op de pantoffel

Bart van der Wijst • 19:36, 07-01-2024 / Laatste Update: 10:37, 15-01-2024

Patrick Bamford heeft dit weekend ook naar de FA Cup gekeken en besloten: ik ga het mooiste doelpunt van deze bekerronde maken. De spits van Leeds United scoorde fantastisch tegen Peterborough. Bamford nam de bal op de borst aan en nam 'm daarna vól op de pantoffel: doelpunt! Bekijk de beelden onderin het bericht.

Leeds United won met 3-0 en bekerde zo vrij eenvoudig door in de FA Cup. Bamford scoorde net na rust, de andere goals kwamen van Ethan Ampadu. Bij Leeds deed Joël Piroe 90 minuten mee, Crysencio Summerville en keeper Dani van den Heuvel (ex-Ajax) bleven op de bank. Pascal Struijk zat vanwege een blessure niet bij de selectie.

Schitterende goals

Het was een prima bekerronde voor liefhebbers van mooie goals. Pedro Porro trapte het donderdag af met een fantastisch afstandsschot. Ook Morgan Gibbs-White deed een duid in het zakje. Grant Ward (Bristol Rovers) scoorde met buitenkantje rechts.