Patrick van Aanholt haalt uit naar boze Matteo Guendouzi: 'Trek je pruik van je kop af'

Trevor Wagener • 13:34, 01-10-2021 / Laatste Update: 21:23, 13-12-2023

De Europa League-wedstrijd tussen Olympique Marseille en Galatasray in Stade Velodrome van donderdagavond liep sowieso niet over van gezelligheid. Het duel eindigde in 0-0 maar werd vooral opgeschrikt door nare incidenten op de tribunes. Na afloop sneerde Gala-verdediger Patrick van Aanholt ook nog eens naar Mattéo Guendouzi.

Zien: 'Pleuris breekt uit tussen supporters van Marseille en Galatasaray'

Op Twitter haalde de Oranje-international uit naar de Fransman. "Blijven praten nadat de VAR bewees dat je ongelijk had. Relax een beetje, kleine man. Voordat ik die pruik van je hoofd trek!" Ook plaatste Van Aanholt een befaamd moment tussen Guendouzi en Marouane Fellaini, toen beiden respectievelijk nogvoor Arsenal en Manchester United speelde, erbij.

'Ssst kleintje'

Bij dat beeld is te zien hoe Fellaini in duel met Guendouzi aan de krullen van de Fransman zit. In de wedstrijd dacht Van Aanholt even een pingel tegen te krijgen, maar na het bekijken van de beelden besloot scheidsrechter Pawel Raczowski anders. Het felle gedrag van Guendouzi nadien werd niet gepikt door Van Aanholt.

Tegen het Turkse Fanatik was Van Aanholt iets beleefder. "Guendouzi raakte mij en ging liggen. Natuurlijk was het geen pingel. Gelukkig kunnen we dat met de VAR goed zien." Op 25 november is de return tussen beide ploegen.