Paul Pogba kan tegen Monza eindelijk zijn rentree maken voor Juventus
i

Getty Images

Paul Pogba kan tegen Monza eindelijk zijn rentree maken voor Juventus

Sjors Tanis • 17:16, 28-01-2023 / Laatste Update: 04:19, 12-12-2023

Juventus heeft zondag voor het thuisduel met Monza de beschikking over de herstelde Paul Pogba. De 29-jarige Fransman speelde nog geen officiële wedstrijd voor de club uit Turijn sinds zijn terugkeer, na een periode van 6 jaar bij Manchester United.

Pogba keerde in juli terug bij de Italiaanse club waar hij tussen 2012 en 2016 ook al speelde. De middenvelder moest zich echter in september aan zijn knie laten opereren en miste daardoor ook het WK in Qatar. Ook Dusan Vlahovic is weer beschikbaar voor trainer Massimiliano Allegri, na een liesblessure.

"Vlahovic en Pogba voelen zich goed", zei Allegri. "Ik denk dat de conditie van Vlahovic ietsje beter is dan die van Pogba, maar Paul heeft stappen gezet in de laatste dagen. Als ze in de selectie zitten, dan kunnen ze spelen. Het is duidelijk dat ze niet 60 minuten in de benen hebben, het maximale zal 30 minuten zijn."

De terugkeer van de 2 spelers is goed nieuws voor Juventus, dat onlangs te horen kreeg dat het 15 punten aftrek krijgt vanwege gesjoemel met transferwaardes van spelers. Zonder die 15 punten staat de club momenteel 11e in de Serie A.