Paul Scholes reageert onder Instagram-post Jesse Lingard: 'Ga je rondhangen in de gym of voetballen?'
i

Getty Images / Instagram

Paul Scholes reageert onder Instagram-post Jesse Lingard: 'Ga je rondhangen in de gym of voetballen?'

Bart van der Wijst • 13:36, 09-01-2024 / Laatste Update: 12:30, 15-01-2024

Jesse Lingard is momenteel clubloos en kan dus doen wat hij wil. De parttime influencer wil fit blijven, dus is hij druk bezig in de sportschool in Dubai. Die momenten delen voetballers tegenwoordig heel graag op Instagram, al kan de oude garde - en zeker die van Manchester United - daar slecht tegen. Paul Scholes reageerde in de comments op de bezigheden van Lingard.

JLingz deelde verschillende foto's dat hij zich in het zweet aan het werken was in de sportschool. Scholes zag dat en schreef: "Ga je gewoon rondhangen in de sportschool of ga je echt voetballen?" De oud-voetballer heeft zijn reactie inmiddels verwijderd. Gelukkig waren mensen er snel bij om een screenshot van te maken.

Clubloos

Lingard voetbalde een groot deel van zijn leven bij dezelfde club als Scholes, namelijk Manchester United. Na enkele verhuurperiodes sloot het boek definitief in de zomer van 2022, toen verkaste de Engelsman transfervrij naar Nottingham Forest. Dat werd geen groot succes. Lingard ging daar afgelopen zomer weg.

Toch vond hij nog altijd geen nieuwe club. Lingard trainde een tijdje mee bij Al-Ettifaq, waar Steven Gerrard de manager is en landgenoot Jordan Henderson voetbalt. Zelfs voor Saudische begrippen vroeg Lingard een achterlijk bedrag aan salaris, dus kwam er geen transfer. Nu moet de Engelsman het doen met bezoekjes aan de sportschool in de hoop dat er een nieuwe club komt.