Zo kan Willem II vrijdagavond de periodetitel pakken in de KKD
i

Pro Shots

Zo kan Willem II vrijdagavond de periodetitel pakken in de KKD

Brian Vesseur • 14:21, 08-12-2023 / Laatste Update: 13:38, 07-01-2024

Willem II doet het uitstekend in de Keuken Kampioen Divisie. De Tilburgers staan bovenaan in de KKD en staan zelfs 6 punten los van Roda JC en FC Emmen. Toch is het zaak voor Willem II om vrijdagavond te winnen van ADO Den Haag. Bij een zege is Willem II namelijk zeker van de periodetitel. Check hier hoe Willem II de periodetitel kan pakken in de KKD.

Periodetitel voor Willem II in de KKD?

Er zijn momenteel 8 wedstrijden gespeeld in de tweede periode en Willem II heeft een voorsprong van 4 punten op NAC Breda. Met nog 2 wedstrijden te gaan is 1 zege dus genoeg om die periodetitel binnen te slepen. De eerste kans is vrijdagavond tegen ADO, dat vierde staat in de KKD met 30 punten. De wedstrijd is in Den Haag en wordt om 20.00 uur afgetrapt.

Mocht dat niet lukken, krijgt Willem II volgende week vrijdag een herkansing tegen Helmond Sport. De provinciegenoot staat verrassend tiende in de KKD.

Andere mogelijkheden

Als Willem II verliest of gelijkspeelt, is het voor vrijdag afhankelijk van de concurrentie. In het beste scenario spelen De Graafschap en Cambuur dan gelijk tegen elkaar, terwijl NAC Breda moet verliezen van TOP Oss.

Het volledige periodeklassement vind je op de site van de Keuken Kampioen Divisie.