🎥 | Pijnlijk! Spelers Leeds United negeren jonge fan volledig, bieden excuses aan

Jeroen Rooseboom • 19:17, 01-05-2023 / Laatste Update: 09:21, 12-12-2023

De spelers van Leeds United hebben maandag hun excuses aangeboden aan de supporters. Dat deden ze nadat een video viraal was gegaan waarop te zien was hoe ze een jonge supporter compleet negeerden.

Leeds United verloor zondag van Bournemouth (4-1) en strijdt tegen degradatie uit de Premier League. Voor het duel stonden er supporters voor het spelershotel. Op de video was duidelijk te zien hoe de spelers van Leeds, onder wie voormalig Feyenoord- en ADO-speler Crysencio Summerville, een jonge fan die zwaaide voorbij liepen.

"Woorden kunnen niet uitdrukken om te laten merken hoe dit ons spijt", reageerden de spelers van Leeds maandag. "Die jongen had meer liefde van onze selectie moeten krijgen. Supporters van Leeds verdienen dit niet. Ze reizen ons altijd achterna."

"Op de dag van de wedstrijd nemen we voor en na een wandeling altijd de tijd om handtekeningen uit te delen. Maar dat is geen excuus. Hopelijk willen de ouders van deze jongen op de video zich bekend maken. Dat zouden we zeer waarderen."