Pissige Mike Snoei niet blij met opmerking ESPN-verslaggever: 'Je kan grappig doen'
i

Pro Shots

Pissige Mike Snoei niet blij met opmerking ESPN-verslaggever: 'Je kan grappig doen'

Bart van der Wijst • 01:42, 06-05-2023 / Laatste Update: 03:51, 12-12-2023

Telstar beleefde vrijdag een vervelende avond. De ploeg die nog kans maakt op play-offs om promotie leek in de slotfase de winnende te maken tegen Willem II. David Min scoorde de 1-0, alleen de scheids keurde de goal af vanwege een overtreding. Daarover was trainer Mike Snoei flink pissig.

"Wij hebben de goal net terug gezien. Als dat al overtredingen zijn... Dan vind ik dat bijzonder jammer. Er gaat zo weinig aan vooraf", concludeerde Snoei bij ESPN. "Dit mag je niet afkeuren. Het was loon naar werken geweest omdat wij het laatste kwartier met 5 man voorin speelden. Ik begrijp het gewoon niet dat deze bal wordt afgekeurd."

Boos

Snoei stapte diep in blessuretijd nog het veld in na de beslissing van scheidsrechter Alex Bos. Daarover grapte de ESPN-verslaggever: "Dacht je dat het al afgelopen was, omdat je zover het veld inkwam?" Dat geintje viel niet helemaal lekker bij de trainer van Telstar. "Je kan grappig doen, dat vind ik leuk", reageerde Snoei fel.

"Je snapt de frustratie... Maar wij kunnen op 52 punten komen en dan doen we nog volop mee om de play-offs. Dus je kan daar grappen over maken, maar wij hebben gewoon Willem II weggespeeld. Dan vind ik het jammer dat we daar niet voor worden beloond."

Pikant detail: Snoei schuift regelmatig aan bij Voetbalpraat van ESPN.