🎥 | Politie moet na Atletico Madrid tegen Manchester City ingrijpen in spelerstunnel

Marcel Roes • 01:36, 14-04-2022 / Laatste Update: 01:56, 12-12-2023

De return in de Champions League-kwartfinale tussen Atletico Madrid en Manchester City kwam in de slotfase tot ontbranding. Pas toen gingen de remmen los, vooral bij Atleti dan. En daarna ook in de spelerstunnel, zo lijkt het, want de politie moest ingrijpen nadat enkele spelers onvriendelijk tegen elkaar deden.

Vlak voor tijd was er een clash op het veld tussen Atleti-speler Stefan Savić en Citizen Phil Foden. Nadat Foden een tik kreeg op de streep, probeerde Savić hem van het veld te duwen. Daarna kwamen er City-spelers op Savić af. Al snel stond er een groepje met elkaar te kibbelen, duwen en trekken.

Spelerstunnel

En na de match was het weer Savić die zijn handjes niet thuis kon houden. Hij belaagde Jack Grealish in de spelerstunnel. Weer was er een opstootje. BT Sport meldt dat de politie (Guardia Civil) snel ter plekke was om in te grijpen. Da's ook te zien op bovenstaande beelden.

Volgens sommigen hebben Savic en Graelish elkaar een kopstoot gegeven en spuugde Sime Vrsaljko op enkele City-spelers.

Savic got smacked at the entrance of the tunnel by a member of City' staff (not captured) while waiting for Foden which led to a fight between players. The Civil Guard had to intervene.

Absolute clown show from the losers tonight...pic.twitter.com/PPdjy3tenh

— Gina 🥇 (@Serginaoo) April 13, 2022