Praatjesmaker Arne Slot scheurde kuitspier bij potje voetvolley: 'Straf voor dat ik te bijdehand was'
i

Pro Shots

Praatjesmaker Arne Slot scheurde kuitspier bij potje voetvolley: 'Straf voor dat ik te bijdehand was'

Noah Hoogenboezem • 12:30, 06-01-2024 / Laatste Update: 12:07, 15-01-2024

Feyenoord sluit het trainingskamp in Spanje vandaag af met een oefenwedstrijd tegen FSV Mainz. De spelers zijn fit gebleven, maar toch is er een blessuregeval. Trainer Arne Slot scheurde zijn kuitspier tijdens een potje voetvolley en stond op de training van vrijdag met een brace om zijn been op het veld. Dat was het gevolg van zelfoverschatting.

"Ik had te veel praatjes", zei Slot tegen ESPN. Slot won samen met stafleden Etienne Reijnen en Leigh Egger een potje voetvolley van Quinten Timber en twee andere spelers: "Toen zei ik heel bijdehand na de lunch: 'ik ben benieuwd wie vandaag denkt te kunnen winnen van ons. Bij punt 2 was het al afgelopen. Dan krijg je straf voor dat je te bijdehand bent geweest."

Tweede seizoenshelft

Feyenoord is deze week in Marbella op trainingskamp om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De regerend landskampioen staat in de competitie tien punten achter op het PSV. In de beker speelt Feyenoord in de achtste finale thuis tegen PSV of FC Twente, die twee teams moeten de vorige ronde nog spelen. Feyenoord is ook nog in Europa actief: AS Roma is de tegenstander in de tussenronde van de Europa League.