📸 | Prachtig: Ajax-trainer John van 't Schip deelt nieuwe beelden bruiloft van zijn zoon
i

Pro Shots

📸 | Prachtig: Ajax-trainer John van 't Schip deelt nieuwe beelden bruiloft van zijn zoon

Yvo van Dorst • 10:01, 22-12-2023 / Laatste Update: 19:42, 08-01-2024

John van 't Schip was tegen PEC Zwolle en tijdens de afgang tegen USV Hercules niet aanwezig bij zijn ploeg Ajax. De coach van de Amsterdammers had daar wel een goede reden voor: de bruiloft van zijn zoon. Die trouwerij is inmiddels voltrokken en daar deelt de coach beelden van.

Op dezelfde avond dat Ajax compleet in elkaar zakte tegen Hercules, deelde Van 't Schip dus beelden van een heel mooi moment in Australië. Voordat hij een contract tekende bij de Amsterdammers, had de coach al aangegeven dat hij tegen PEC en Hercules niet aanwezig zou zijn door de trouwerij. Ajax haalde in die 2 duels juist geen resultaat met een gelijkspel tegen de ploeg uit Zwolle en de malaise tegen de amateurs.

Reacties

Op de post van de Ajax-coach komen hartverwarmenden reacties binnen van veel bekende en onbekende Nederlanders. De bruiloft is de familie van harte gegund en de beelden zijn dan ook prachtig. Van 't Schip deelt ook nog een prachtige caption, wijzend naar zijn eerder overleden vrouw. '"Verspreid de liefde zei ze", dat wilde ze en daar vroeg ze om. Het had niet mooier kunnen zijn. Gefeliciteerd aan het prachtige koppel meneer en mevrouw Van 't Schip."