Programma achtste finale TOTO KNVB Beker: Ajax-killer Hercules hoopt op nieuwe stunt
Stuntploeg Hercules na zege op Ajax / Pro Shots

Programma achtste finale TOTO KNVB Beker: Ajax-killer Hercules hoopt op nieuwe stunt

10:12, 16-01-2024 / Laatste Update: 16:10, 16-01-2024

De achtste finale van de TOTO KNVB Beker staat deze week op het programma. Er zitten nog vier amateurteams in het bekertoernooi, die hopen op een nieuwe stunt. Ook staat PSV - FC Twente nog op het programma, een wedstrijd uit de vorige ronde.

De wedstrijd tussen PSV en Twente ging destijds niet door wegens hevige regenval. Woensdag wordt de KNVB Beker-wedstrijd ingehaald, waarna de winnaar van het duel volgende week tegen Feyenoord speelt in de achtste finale.

Programma TOTO KNVB Beker

Zware kluif voor AZ

AZ krijgt mogelijk een zware kluif aan Quick Boys, een van de beste amateurploegen van Nederland. Momenteel staat het team uit Katwijk op de derde plek in de Tweede Divisie, de hoogste amateurcompetitie. In de vorige ronde schakelde Quick Boys nog De Graafschap uit: 2-0. Zelf ging AZ maar nét aan door tegen HHC uit Hardenberg: 3-2 na verlenging in de tweede ronde.

Stuntploeg Hercules

Er zullen ongetwijfeld veel mensen voor de buis gaan zitten voor Hercules - Cambuur. Hercules, dat in de Derde Divisie uitkomt, schakelde namelijk Ajax uit in de vorige ronde: 3-2. Lukt het de Utrechters opnieuw te stunten, maar dan tegen een ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie?