TV-gids: op deze zender en zo laat check je de kraker PSV - Ajax
i

Getty Images

TV-gids: op deze zender en zo laat check je de kraker PSV - Ajax

Pim Huberts • 11:21, 29-10-2023 / Laatste Update: 02:56, 07-01-2024

Een ongeslagen PSV speelt zondagmiddag tegen de nummer 17 van de Eredivisie, Ajax. Normaliter een ware kraker, maar nu Ajax al 8 wedstrijden op rij niet won, ligt dat net anders. Kunnen de Amsterdammers stand bieden of rolt PSV Ajax op? Check hier op welke zender en hoe laat je de wedstrijd moet kijken.

Zender PSV - Ajax?

De zender waar PSV en Ajax is te zien, is ESPN2. De voorbeschouwing is op dezelfde zender.

Hoe laat PSV - Ajax?

Het Eredivisieduel tussen PSV en Ajax is vanaf 14.30 uur te zien bij ESPN. Niets te doen op de zondag? Dan kun je vanaf 13.45 uur klaar zitten voor de voorbeschouwing.

Europees

De 2 ploegen hebben een lastige midweekse wedstrijd op Europees niveau achter de rug. Ajax reisde af naar Engeland en verloor in de Europa League kansloos van Brighton (2-0). PSV deed het iets beter, maar pakte slechts een punt bij RC Lens (1-1)

Historie

Historisch gezien is een wedstrijd tussen PSV en Ajax altijd een spannend potje. Toch blijken de Eindhovenaren de laatste tijd de betere. Aan het begin van 2023 won PSV de Johan Cruijff Schaal door van Ajax te winnen. De laatste 2 Eredivisiewedstrijden won PSV (3-0 en 1-2).

Steven Bergwijn

Voor Steven Bergwijn zal deze wedstrijd speciaal aanvoelen. De Ajax-aanvoerder speelde tussen 2014-2020 voor PSV. Daarnaast staat hij in de belangstelling van het Saoedische Al-Ettifaq, waardoor dit misschien zijn laatste wedstrijd tussen PSV en Ajax is.