'Gakpo niet naar Manchester United, maar naar andere Premier League-club'
i

Pro Shots

'Gakpo niet naar Manchester United, maar naar andere Premier League-club'

Jeroen Rooseboom • 21:23, 29-08-2022 / Laatste Update: 07:44, 12-12-2023

Het transferspel rondom Cody Gakpo van PSV begint nu echt op gang te komen. Lang leek het erop dat de 23-jarige Eindhovenaar richting Manchester United zou vertrekken, maar nu meldt het Eindhovens Dagblad dat Southampton zich heeft gemeld voor hem bij PSV.

De club uit het het zuiden van Engeland zou volgens Rik Elfrink, vaste PSV-volger van het Eindhovens Dagblad, zo'n 35 tot 40 miljoen euro over hebben voor Gakpo. Dat is voor PSV niet genoeg, maar de club is wel nog in gesprek met het team uit de Premier League.

El Ghazi

Om een eventueel vertrek van de vleugelaanvaller voor te zijn, richtte PSV zijn pijlen deze week al op Anwar El Ghazi van Aston Villa. El Ghazi werd vorig jaar verhuurd aan Everton. Het lijkt er niet op dat hij veel perspectief heeft op speelminuten bij Villa, aangezien ze hem voornamelijk met het 2e elftal mee laten doen.

Spel rond Cody Gakpo op de wagen. Niet Manchester United, maar Southampton meldt zich officieel bij PSV voor hem. Beoogd bod is nog niet binnen, maar beloopt 35 tot 40 miljoen euro. Zo meer.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Southampton ready for transfer Gakpo and wants to pay PSV 35-40 mln. euro.

— Rik Elfrink (@RikElfrink) August 29, 2022