PSV geeft fans de keuze: bezoek thuiswedstrijd tegen AZ óf Heerenveen
i

Pro Shots

PSV geeft fans de keuze: bezoek thuiswedstrijd tegen AZ óf Heerenveen

Sjors Tanis • 16:34, 28-01-2022 / Laatste Update: 23:46, 11-12-2023

De seizoenkaarthouders van PSV krijgen de keuze welke thuiswedstrijd ze volgende maand willen bezoeken: tegen AZ of tegen sc Heerenveen. PSV mag slechts 1/3 van de capaciteit van het Philips-stadion gebruiken, wat neerkomt op een kleine 12.000 bezoekers.

Om de beschikbare plekken zo eerlijk mogelijk te verdelen onder de seizoenkaarthouders, kunnen die vanaf dinsdag voor 1 van de 2 komende thuiswedstrijden een toegangskaart downloaden.

Geen fans in Conference League?

PSV speelt op 8 februari ook een thuiswedstrijd in de kwartfinales van het bekertoernooi, tegen NAC Breda. Seizoenkaarthouders krijgen als eerste de mogelijkheid om een ticket te bestellen voor hun vaste plek. De bezoekers moeten allemaal onderling wel minimaal 1,5 meter afstand houden en iedereen van 13 jaar en ouder heeft een coronatoegangsbewijs nodig om het stadion in te komen.

De Eindhovense ploeg speelt op donderdag 17 februari in de Conference League thuis tegen Maccabi Tel Aviv. Die wedstrijd staat voor 21.00 uur op het programma en dat betekent dat PSV in principe geen fans kan toelaten, want stadionbezoek is voorlopig tot slechts 22.00 uur toegestaan.