PSV hoopt op rentree Noa Lang, duel met Excelsior komt voor Hirving Lozano te vroeg
i

ProShots

PSV hoopt op rentree Noa Lang, duel met Excelsior komt voor Hirving Lozano te vroeg

Jeroen Rooseboom • 15:21, 12-01-2024 / Laatste Update: 06:47, 15-01-2024

Noa Lang keert zaterdag mogelijk terug in de selectie van PSV. Trainer Peter Bosz wil alleen nog afwachten hoe de aanvaller de laatste training voor het thuisduel met Excelsior afwerkt. Voor Hirving Lozano komt de ontmoeting met de club uit Rotterdam waarschijnlijk nog te vroeg, maar hij traint ook weer met de selectie mee.

Lang is hersteld van een hamstringblessure die hij in oktober opliep. Lozano is op de weg terug van een bovenbeenblessure. Het ligt niet voor de hand dat Lang aan de aftrap van het eerste competitieduel na de winterstop verschijnt, liet trainer Bosz op een persconferentie aan aanwezige verslaggevers doorschemeren. Mogelijk krijgt hij een rol als invaller.

Vertrek Vertessen

Als Lang en Lozano weer fit zijn, dan wordt de kans op speeltijd voor Yorbe Vertessen kleiner. De vleugelaanvaller staat in de belangstelling van 1. FC Union Berlin, maar Bosz hoopt dat de Belg minimaal het seizoen afmaakt bij de koploper van de Eredivisie uit Eindhoven.

Records PSV

PSV ligt dit seizoen op koers om heel wat oude Eredivisie-records te breken. Zo hebben ze tot nu toe alle wedstrijden gewonnen (16). Dat record staat ook op de naam van de Eindhovenaren. In seizoen 1987/88 won PSV 17 wedstrijden. Tegen Excelsior kan dit record dus geëvenaard worden. Lees hier welke negen records PSV nog meer kan breken dit seizoen.