PSV: Mohamed Ihattaren in selectie voor clash met Olympiakos
i

ANP

PSV: Mohamed Ihattaren in selectie voor clash met Olympiakos

Robert Hüsken • 15:32, 24-02-2021 / Laatste Update: 16:48, 07-01-2024

Mohamed Ihattaren maakt donderdag in de thuiswedstrijd tegen Olympiakos Piraeus in de Europa League weer deel uit van de selectie van PSV. De 19-jarige middenvelder miste vorige week het eerste duel met de Grieken omdat hij ziek was. Ihattaren kon om dezelfde reden zondag ook niet meedoen in de thuiswedstrijd in de eredivisie tegen Vitesse (3-1).

Het is nog niet duidelijk of Olivier Boscagli mee kan doen. De Franse verdediger viel in Piraeus uit met een hoofdwond. ,,Gisteren heeft hij individueel getraind”, zei trainer Roger Schmidt woensdag. ,,We hebben zo nog een laatste training en dan kijken we hoe het ervoor staat. We hopen dat hij kan spelen.” Middenvelder Ibrahim Sangaré ontbreekt in de groep wegens een schorsing.

PSV verloor vorige week in Piraeus met 4-2 van Olympiakos en zal in het Philips-stadion in ieder geval twee keer moeten scoren om de achtste finales nog te kunnen halen. ,,Het voelt als een finale”, vindt Schmidt. ,,We kunnen morgen iets speciaals neerzetten. Het is al even geleden dat PSV bij de laatste 16 clubs zat in een Europees toernooi.”