PSV ruilt Alfa Romeo's in voor dikke BMW's: 'Past in álles bij PSV'

Trevor Wagener • 21:59, 06-01-2021 / Laatste Update: 17:56, 13-12-2023

PSV blijft maar nieuws pompen met de Nieuwjaarsshow op deze woensdagavond. De Eindhovense club heeft voor de komende 4 jaar een nieuwe autosponsor te pakken.

Vanaf komend seizoen worden de auto's van de spelers en overige werknemers geleverd door BMW. PSV sloot in 2018 nog een deal met Alfa Romeo af, maar zal dus na 3 jaar met een nieuwe partner samen gaan werken. Het lijkt vooralsnog de bedoeling dat beide partijen de intentie hebben om nog jarenlang elkaars partner te zijn

Goeie handel

"BMW is duurzaam, innovatief en sportief. Met die waarden wil PSV zich graag identificeren", aldus commercieel directeur Frans Janssen op de clubsite. "BMW is een A-merk van internationale allure en past met haar karakteristieken perfect bij hetgeen wij met PSV willen uitstralen."

De BMW's zullen worden geleverd door Driessen Autolease. Da's al jarenlang een aan PSV verbonden naam. "Wij werken al jaren samen met Driessen Autolease en zijn zeer tevreden over de door hun geleverde service", praatte Janssen het praatje vol. "Ook dat past bij PSV."