'PSV-top ergert zich aan uitspraken van trainer Ruud van Nistelrooij'
i

ProShots

'PSV-top ergert zich aan uitspraken van trainer Ruud van Nistelrooij'

Marcel Roes • 15:47, 01-04-2023 / Laatste Update: 04:36, 12-12-2023

Ruud van Nistelrooij zei vrijdag bij een persconferentie dat het niet zo gek is dat het erg wisselvallig is bij PSV dit seizoen. De trainer van de Eindhovense club wees daarbij naar de verkoop van Cody Gakpo en Noni Madueke.

RvN zei: "Ik vind dat de beleidsmatige keuzes die gemaakt zijn dusdanig impact hebben, dat dit het maximale is. Door die beleidsmatige keuzes die zijn gemaakt, staan we waar we staan. Als dit het jaar is dat het moest gebeuren, dan verkoop je niet je 2 beste spelers in de winter."

PSV-top ergert zich aan Ruud van Nistelrooij

Clubwatcher Rik Elfrink schrijft in het Eindhovens Dagblad dat de beleidsmakers bij PSV zich ergeren aan Ruuds uitspraken.

"Geledingen binnen de Eindhovense club vragen zich af waarom Van Nistelrooij op 'dit late tijdstip' zijn mening over de winterse transferwindow nog ventileert en daarnaast vinden ze dat PSV helemaal niet het maximale uit dit seizoen heeft gehaald onder de voormalig topspits", schrijft Elfrink.

Champions League-flop

En, zo wijst hij erop, Gakpo was er gewoon nog toen PSV struikelde over Rangers in een voorronde van de Champions League.