PSV met bijna fitte selectie op trainingskamp: zomeraanwinst blijft enige geblesseerde
i

Pro Shots

PSV met bijna fitte selectie op trainingskamp: zomeraanwinst blijft enige geblesseerde

Yvo van Dorst • 09:20, 02-01-2024 / Laatste Update: 18:29, 04-01-2024

PSV vliegt dinsdagochtend naar Spanje voor de voorbereiding op de 2e seizoenshelft. De club doet dat met een perfecte reeks in de Eredivisie, maar ook met een aantal geblesseerde spelers. Veel daarvan lijken fit voor het trainingskamp, maar 1 speler kan mogelijk niet meetrainen.

Volgens het Eindhovens Dagblad komt het trainingskamp in Spanje voor Armel Bella-Kotchap nog altijd te vroeg. De verdediger werd onlangs geopereerd aan een schouderblessure en leek er tot aan de winterstop uit te liggen. Dit lijkt dus wat langer te worden. Vervelend is dat PSV hem alleen voor dit seizoen heeft gehuurd Southampton, zonder optie tot koop. Tot nu toe deed hij in slechts 5 duels mee voor PSV.

Buitenspelers

Ook Noa Lang en Hirving Lozano waren tot aan de winterstop geblesseerd, maar bij de 2 andere zomeraankopen lijkt het een stuk minder ernstig. Het was al een twijfelgeval of ze niet voor de winterstop al mee konden doen, maar dat was niet het geval. Op het trainingskamp in Spanje zullen Lozano en Lang in ieder geval wel weer fit zijn.