Quilindschy Hartman debuteert wél in selectie van Jong Oranje
i

Pro Shots

Quilindschy Hartman debuteert wél in selectie van Jong Oranje

Joris Kaper • 13:53, 17-03-2023 / Laatste Update: 09:04, 08-01-2024

Quilindschy Hartman was 1 van de afvallers in de definitieve selectie van bondscoach Ronald Koeman, maar de Feyenoorder maakt wel zijn debuut in de selectie van Jong Oranje! Dat maakte Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi bekend via de social mediakanalen van het team. Check hieronder de hele selectie!

Quilindschy Hartman is niet de enige afvaller van het 'grote Oranje' die meedoet bij Jong Oranje. Ook Jeremie Frimpong (Bayer 04 Leverkusen), Ryan Gravenberch (Bayern München) en Kjell Scherpen (Vitesse) zijn in de uiteindelijke Jong-selectie opgenomen.

De volledige selectie van Jong Oranje

Jay Gorter, Devyne Rensch, Sven Mijnans, Mitchel Bakker, Jeremie Frimpong, Joshua Zirkzee, Jan Paul van Hecke, Ian Maatsen, Bjorn Meijer, Wouter Burger, Ryan Gravenberch, Mees Hilgers, Quilindschy Hartman, Ludovit Reis, Crysencio Summerville, Elayis Tavsan, Jasper Schendelaar, Jurgen Ekkelenkamp, Daniël van Kaam, Milan van Ewijk, Thijs Dallinga, Micky van de Ven, Kjell Scherpen.

Programma

Jong Oranje speelt zaterdag 25 maart een oefenduel tegen Jong Noorwegen. 2 dagen later, op maandag 27 maart, volgt een 2e oefeninterland. Dan is Jong Tsjechië de tegenstander. Beide duels worden afgewerkt in de Pinatar Arena in Murcia (Spanje).