Quilindschy Hartman reageert op post ESPN en onthult wat hij deed na botsing met Jordan Teze
i

Pro Shots

Quilindschy Hartman reageert op post ESPN en onthult wat hij deed na botsing met Jordan Teze

Yvo van Dorst • 12:50, 04-12-2023

Quilindschy Hartman heeft na het duel met PSV flink wat kritiek over zich heen gekregen en reageerde mede daarom op een Instagram-post van ESPN. De verdediger kwam in botsing met Jordan Teze en moest daarom in de rust gewisseld worden, maar veel mensen vonden dat de botsing zijn schuld was. Hartman vertelt dat hij direct zijn excuses aanbood bij de PSV'er.

'Het eerste wat ik uiteraard heb gedaan is Teze een berichtje gestuurd. Ik had hem al in het stadion gesproken en ik heb mijn excuses aangeboden. Dat weet de buitenwereld alleen helaas niet', reageert Hartman op een post van ESPN over de botsing met de verdediger van PSV. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-1 voor PSV.

Reactie Hartman

De vleugelverdediger gaf eerder ook al een reactie over het voorval, aangezien hij baalde dat hij zo snel al van het veld moest. 'Ik kon me niets herinneren van wat er daarvoor gebeurde en daarom moest ik eraf. Het gaat goed met me, maar ik heb wel wat pijn aan mijn hoofd. Ik voelde mij redelijk prima, maar ik had het gevoel alsof ik ineens in het veld stond in minuut 25.'