Quincy Promes neemt het op voor mattie Hakim Ziyech: 'Raak hem nog een keer aan en ik zoek je op'
i

Pro Shots

Quincy Promes neemt het op voor mattie Hakim Ziyech: 'Raak hem nog een keer aan en ik zoek je op'

Noah Hoogenboezem • 22:54, 07-12-2023 / Laatste Update: 00:57, 05-01-2024

Quincy Promes is in Nederland de laatste jaren vooral slecht in het nieuws. Via Instagram heeft hij weer eens van zich laten horen. De voetballer van Spartak Moskou reageerde daar op een video en het is wel duidelijk dat hij en oud-ploeggenoot Hakim Ziyech nog altijd goede vrienden zijn.

In de video is een compilatie van ruzies waarbij de Saudische verdediger Ali Al-Bulaihi betrokken is. Te zien is dat hij ruzie maakt met Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski én Hakim Ziyech. De ruzie met Ziyech, waarmee hij bij Ajax samenspeelde, is voor Promes de reden om te reageren. "Raak hem nog eens aan en ik zoek je op", schrijft hij onder de post.

Celstraf

De reputatie van Promes is de laatste jaren erg slecht geworden. De 50-voudig international kreeg in de zomer een celstraf opgelegd van 1,5 jaar voor het neersteken van zijn neef in 2021. Ook zou hij betrokken zijn bij het smokkelen van 1300 kilo cocaïne, maar die zaak loopt nog. Promes speelt in Rusland en dat land levert geen mensen uit aan Nederland.

Bekijk hier de reactie van Promes:

Check hieronder de video waarop Promes reageerde: