Real Madrid stopt het geld dat het krijgt voor Casemiro in de renovatie van het Santiago Bernabéu
i

Getty Images

Real Madrid stopt het geld dat het krijgt voor Casemiro in de renovatie van het Santiago Bernabéu

Bart van der Wijst • 16:55, 20-08-2022 / Laatste Update: 22:43, 11-12-2023

Real Madrid is binnenkort ongeveer 70 miljoen rijker. De club neemt afscheid van de Braziliaanse middenvelder Casemiro, die naar Manchester United verkast. Real Madrid gaat volgens AS niet op zoek naar een vervanger, het geld wordt ergens ander voor gebruikt.

De afgelopen dagen werden een paar potentiële opvolgers van Casemiro genoemd. De namen van Bruno Guimarães (Newcastle United), Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham Hotspur) en Fabián Ruiz (Napoli) passeerden de revue. Maar zij hoeven allemaal niet te rekenen op een transfer naar Real Madrid.

Santiago Bernabéu

Trainer Carlo Ancelotti heeft volgens hemzelf nog voldoende smaken over op het middenveld. De Italiaanse oefenmeester beschikt bijvoorbeeld over de veteranen Luka Modric en Toni Koors en de talenten Eduardo Camavinga en Aurélien Tchouaméni. Verder lopen ook nog Federico Valverde en Dani Ceballos rond.

Het geld dat Real Madrid verdient gaat rechtstreeks naar de renovatie van het stadion. Estadio Santiago Bernabéu wordt al een tijdje verbouwd en dat is natuurlijk niet gratis.