'Real-speler Federico Valverde slaat tegenstander na opmerking over ongeboren kind'
i

Getty Images

'Real-speler Federico Valverde slaat tegenstander na opmerking over ongeboren kind'

Noah Hoogenboezem • 13:11, 09-04-2023 / Laatste Update: 17:18, 08-01-2024

Real Madrid verloor zaterdag in eigen huis van Villarreal, maar deelde wel de laatste klap uit. De Spaanse krant Marca meldt dat Real-speler Federico Valverde tegenstander Alex Baena na afloop heeft opgewacht op de parkeerplaats en er zouden zelfs klappen zijn gevallen!

Volgens Marca hadden de 2 het in januari ook al aan de stok bij de bekerwedstrijd tussen de 2 teams. Nu liepen de emoties dus zo hoog op dat Valverde na afloop naar de bus van Villarreal is gegaan om Baena op te wachten en hij zou daarbij Baena zelfs in het gezicht hebben geslagen. Volgens de omgeving van de Real-middenvelder was een opmerking van Baena over de nog niet geboren zoon van Valverde daar de aanleiding voor.

'Huil, nu je zoon niet geboren zal worden'

Eerder dit jaar vreesden Valverde en zijn vrouw Mina Bonino voor het verliezen van hun aanstaande zoon, maar uiteindelijk bleek dat gelukkig niet het geval. De omgeving van de middenvelder liet zaterdag aan Marca weten dat Baena bij de bekerwedstrijd tegen de Real-speler daar een opmerking over had gemaakt: "huil, nu je zoon niet geboren zal worden". Een nieuwe opmerking daarover was de druppel voor Valverde.

Aangifte

Volgens Marca overweegt Baena naar de politie te gaan om aangifte te doen. Het is nog niet bekend of de Spaanse bond actie gaat ondernemen, maar het incident zal vast nog een staartje gaan krijgen.