🎥​ | Rellen bij Den Bosch tegen Top Oss: steward ernstig gewond door gesmeten hekwerk

Marcel Roes • 01:17, 18-09-2022 / Laatste Update: 03:55, 12-12-2023

Bij de match tussen FC Den Bosch en Top Oss van zaterdagavond braken rellen uit. Een steward is volgens RTL Nieuws ernstig gewond geraakt.

Toeschouwers hebben de steward mishandeld, schrijft RTL. Hij kreeg naar verluidt een stuk van het hekwerk tegen zich aan. De Stentor schrijft dat het gaat om een medewerker van beveiligingsbedrijf Pro Guard Security Services.

Mark Klerk, eigenaar van het bedrijf, zei dit: "Hij wordt nu overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Hij is bij kennis en het lijkt naar omstandigheden goed te gaan."

Politie

Daarnaast werden stenen en fakkels naar de politie gegooid. Niet alleen de autoriteiten waren de lul, want fans van beide clubs gingen ook met elkaar matten.

De Mobiele Eenheid moest met man en macht optreden om de boel tot bedaren te brengen. Enkele geweldplegers zijn opgepakt. Ook zijn meerdere toeschouwers in het ziekenhuis behandeld aan hun wonden.

(Alle foto's: ProShots)

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. Daarna keerde de rust rondom het stadion weer terug. Wij sluiten meerdere aanhoudingen niet uit. Morgen meer info.

— Politie Eenheid Oost-Brabant (@Pol_OostBrabant) September 17, 2022