📸 | Relletje in de maak? Nike-speler Cristiano Ronaldo speelt met scheenbeschermers van de concurrent
i

Getty Images

📸 | Relletje in de maak? Nike-speler Cristiano Ronaldo speelt met scheenbeschermers van de concurrent

Bart van der Wijst • 12:14, 21-07-2023 / Laatste Update: 01:13, 12-12-2023

Cristiano Ronaldo speelt al sinds jaar en dag met voetbalschoenen van Nike. De Portugese superster heeft zelfs een paar eigen modellen. Toch riskeert CR7 dat zijn contract met de sportgigant wordt verscheurd, aangezien hij met scheenbeschermers van de concurrent speelde.

In het oefenduel met Celta de Vigo (0-5 verlies) van Al-Nassr droeg Cristiano Ronaldo een paar van Adidas. De witte sokken die hij droeg, zorgden ervoor dat de iconische driestrepen doorschemerden.

Contractbreuk?

Die beelden zullen bij Nike niet in goede aarde zijn gevallen. Ronaldo ligt namelijk nog tot 2033 vast bij het merk, dat ooit een contract ter waarde van 170 miljoen euro aan hem voorlegde. Wat het helemaal leuk maakt: Nike is vanaf aankomend seizoen de officiële shirtsponsor van Al-Nassr. Overigens speelde de Saoedische club tegen Celta nog in de oude tenues.

Waarom Cristiano Ronaldo met scheenbeschermers van Adidas speelde, is niet bekend. Wellicht was de Portugees die van hemzelf vergeten. Best opmerkelijk, aangezien daar zijn eigen hoofd op staat en hij nogal ijdel is. Overigens voetbalde CR7 wel op schoenen van Nike.

During Al-Nassr's pre-season friendly against Celta Vigo earlier this week, Cristiano Ronaldo wore Adidas shinpads.

The Portuguese is well-known for having a sponsorship agreement with Adidas' main competitors, Nike. pic.twitter.com/hZrDHSmDQu

— Football España (@footballespana_) July 20, 2023