Robert Lewandowski wil met Lionel Messi spelen: 'Barcelona is zijn plek'
i

Pro Shots

Robert Lewandowski wil met Lionel Messi spelen: 'Barcelona is zijn plek'

Yvo van Dorst • 20:29, 11-04-2023 / Laatste Update: 04:03, 12-12-2023

Sinds zijn vertrekt wordt er flink gespeculeerd, maar nu lijkt het toch steeds serieuzer te worden: een terugkeer van Lionel Messi bij Barcelona. De Argentijnse superster speelt nu bij Paris Saint-Germain en heeft het daar minder naar zijn zin. Robert Lewandowski ziet hem graag terug keren. Volgens hem zijn de Spaanse club en Messi voor elkaar gemaakt.

"Messi hoort bij Barcelona", zei Lewandowski in gesprek met Mundo Deportivo. "Als hij terugkeert, zou dat iets ongelooflijks zijn. We weten dat Barcelona zijn plek is. Ik weet niet wat er de komende tijd gaat gebeuren, maar ik hoop dat ik volgend seizoen samen met hem kan spelen."

'Messi, Messi, Messi'

De afgelopen wedstrijden schreeuwen de fans van Barcelona standaard om de Argentijn in de 10e minuut van de wedstrijd. Ook voorzitter Joan Laporta hoort dan 'Messi, Messi, Messi' door het Camp Nou heen knallen. De Spaanse voorzitter gaf dan ook aan dat hij de verloren zoon graag terug naar Spanje wil halen. Alleen zit hij met de strenge financiële regels van de FIFA en de Spaanse competitie.