🎥 | Romelu Lukaku scoort 4 goals in 37 minuten voor België

Bart van der Wijst • 20:12, 19-11-2023 / Laatste Update: 14:38, 05-01-2024

Romelu Lukaku is hard op weg om topscorer te worden van de EK-kwalificatiereeks. De Belgische spits begon met 10 punten in z'n rugzak aan het duel met Azerbeidzjan en na 45 minuten spelen staat de teller op 14. Lukaku scoorde voor de pauze maar liefst 4 goals!

Het duurde even voordat Lukaku op gang kwam, pas in de 17e minuut maakte hij de 1-0. Daarna scoorde hij nog in de 26e, 30e en 37e minuut. Na de openingstreffer kreeg Eddy Israfilov een rode kaart.

Assists

Overigens moest Lukaku een hoop ploeggenoten bedanken voor zijn goals. Jérémy Doku, Timothy Castagne, Wout Faes en Orel Mangala gaven een assist. Castagne leek zelf voor rust nog de 5-0 te maken, maar ergens daarvoor was het buitenspel.

Bekijk ook: Blunderende Belgen: tegenstander krijgt verkeerde volkslied te horen