🎥 | Ronald Koeman opgelet! Jeremie Frimpong en Sheraldo Becker scoren weer in de Bundesliga

Noah Hoogenboezem • 20:35, 01-04-2023 / Laatste Update: 05:35, 12-12-2023

Jeremie Frimpong en Sheraldo Becker lieten zich vanmiddag in de Bundesliga weer eens van hun beste kant zien. De door bondscoach Ronald Koeman gepasseerde Frimpong maakte de 1-0 voor Bayer Leverkusen op bezoek bij Schalke 04. Becker opende voor Union Berlin ook de score in de wedstrijd tegen hekkensluiter Stuttgart en daarmee doet Union zelfs nog mee in de titelstrijd.

Leverkusen had het tot de rust moeilijk met Schalke, dat 1-na-laatste staat in de Bundesliga. 5 minuten na rust kreeg Frimpong de bal voor het intikken en hij maakte alweer zijn 8e doelpunt van het seizoen. Een bizar aantal voor een verdediger. Ook Becker staat door zijn goal van zaterdag op 8 doelpunten. Net als Frimpong viel zijn doelpunt 5 minuten na rust. Uiteindelijk wonnen Leverkusen en Union allebei met 3-0.

Union doet mee om de titel

Door het doelpunt van Becker en de 3-0-zege sluit Union Berlin aan bij Borussia Dortmund en Bayern München in de titelstrijd. Union heeft nu 51 punten uit 26 wedstrijden en staat daarmee 2 punten achter Dortmund en 1 punt achter Bayern. De nummer 1 en 2 moeten nog wel spelen dit weekend, maar doen dat tegen elkaar!