Ronald Koeman verdedigt uitgefloten Antoine Griezmann: 'Dat is niet goed'
i

AFP

Ronald Koeman verdedigt uitgefloten Antoine Griezmann: 'Dat is niet goed'

Trevor Wagener • 12:04, 31-08-2021 / Laatste Update: 19:41, 07-01-2024

Ronald Koeman heeft het opgenomen voor Antoine Griezmann. De FC Barcelona-trainer vindt het niet leuk dat de Franse aanvaller Antoine Griezmann werd uitgefloten. In het gewonnen thuisduel met Getafe (2-1) waren de Catalaanse fans niet blij met hem.

"Als coach begrijp ik niet waarom fans 1 van onze spelers uitfluiten. Dat is niet goed", zei Koeman. Griezmann werd in de 84ste minuut gewisseld. "Men mag een speler bekritiseren als hij niet de juiste instelling heeft of niet hard werkt. Dat is bij Antoine niet het geval."

Bedienen

Wel gaf Koeman toe dat Griezmann het soms lastig heeft. "Ook is hij soms een beetje ongelukkig in zijn spel, meer niet. Zoals voor alle aanvallers geldt: hij heeft goede en mindere dagen." Daarbij verweet Koeman de andere spelers ook genoeg. "We hebben geen kansen voor hem (Griezmann) gecreëerd. We moeten niet verwachten dat Antoine wekelijks 4 keer scoort."

Sinds zijn overgang van Atlético Madrid naar FC Barcelona ligt Griezmann veelal onder vuur en heeft hij nog niet de topvorm gevonden die hij in de hoofdstad wel had.