Cristiano Ronaldo BELAAGD door veldbestormer tijdens interland tegen Bosnië
i

PRO SHOTS / SIPA USA

Cristiano Ronaldo BELAAGD door veldbestormer tijdens interland tegen Bosnië

Matthijs Nijhuis • 14:28, 17-10-2023 / Laatste Update: 08:57, 07-01-2024

Opgepast! Cristiano Ronaldo gooide maandagavond een balletje in tijdens Bosnië - Portugal, maar kreeg er een fan in zijn nek voor terug. De veldbestormer was langs de beveiliging gekropen en dook zo bovenop de Portugese superster. Met zijn selfie-camera in de aanslag werd de man hardhandig van het veld verwijderd. Ronaldo had er weinig last van, Bosnië werd 'gewoon' met 5-0 ingemaakt.

Op amateurbeelden is goed te zien hoe CR7 in elkaar moet duiken voor de íets te enthousiaste vent. De bewuste veldbestormer had voor de gelegenheid wel zijn Al-Nassr-shirt aangetrokken, maar of de selfie ook echt gelukt is, is nog maar de vraag.

Groep J

Het maakte de wedstrijd nog een beetje spannend voor Portugal, dat sinds vrijdag al gekwalificeerd is voor het EK. Bosnië was dan ook volledig kansloos. CR7 opende na 5 minuten het feest met een benutte penalty en een kwartiertje later mocht de superspits nog een doelpuntje noteren. Het team van Ronnie maakte er 5-0 van, waarmee het alle 24 punten uit 8 wedstrijden heeft gepakt.